Diàleg: La democràcia a Europa

Daniel Innerarity, José Luis Martí

El catedràtic de Filosofia Política i Social, Daniel Innerarity, conversa amb el professor de Filosofia del Dret Josep Lluís Martí sobre la democràcia a Europa des d’una doble vessant: d’una banda, des de la perspectiva de la Unió Europea i, de l’altra, des del punt de vista intern dels estats membres. El diàleg està moderat per Pere Almeda, director del Centre d’Estudis de Temes Contemporanis.

Daniel_Innerarity

Daniel Innerarity

Daniel Innerarity és Catedràtic de Filosofia Política i Social, investigador de la Fundació Ikerbasque a la Universitat del País Basc i director de l'Institut de Governança Democràtica. Recentment ha publicat els llibres Una teoría de la democracia compleja: Gobernar en el siglo XXI (2019), Política para perplejos (2018), Comprender la Democracia (2018) i La democracia en Europa (2017). Col·labora regularment com a articulista en diversos mitjans de comunicació i ha estat coordinador del monogràfic 46 d'IDEES sobre el futur del projecte europeu.


Jose_Luis_Marti

José Luis Martí

José Luis Martí és investigador en teoria de la democràcia i professor associat de Filosofia del Dret a la Universitat Pompeu Fabra. Els seus àmbits d’estudi són la democràcia deliberativa, la democràcia participativa i la democràcia digital, així com el republicanisme i les noves tecnologies al servei de la participació ciutadana. És Doctor en Ciències Polítiques i actualment lidera el projecte de recerca Global Democracy Project.

back to top